Festival traminca | Danilo Steyer i traminci kao baza za pjenušce
16615
post-template-default,single,single-post,postid-16615,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge

Danilo Steyer i traminci kao baza za pjenušce

Danilo Steyer i traminci kao baza za pjenušce

Za Vinariju Steyer, odnosno Kuću mirisnog traminca, jedinstven stav je da se bez njih ne može ni pomisliti pisati priča o tramincima u Sloveniji. Danilo Steyer, mladi vlasnik vinarije, na Festivalu traminca u Iloku održat će predavanje o tramincima kao bazi za pjenušce.

U Kući mirisnog traminca traminac je više od 60 posto ukupne proizvodnje koja se približava brojci od 100 tisuća litara.

– Traminac nije sorta koja je rasprostranjena diljem svijeta. Kvalitetu traminac postiže samo u nekim vinogorjima pa smo stoga još ponosniji što tu sortu možemo uspješno uzgajati upravo u našem kraju!

Inače, Danilo Steyer je aktivno uključenu u organizaciju Salona traminca u Sloveniji koji ove godine krajem kolovoza dočekuje svoje deseto izdanje!

Predavanje Danila Steyera će biti u petak 14. lipnja u Starom podrumu u Iloku i za prisustvovati ovom događaju potrebno je kupiti dnevnu kartu s kojom se mogu pratiti sve radionice i predavanja na kojima će biti ponuđeno oko 80 vrhunskih domaćih i svjetskih traminaca najviše klase. Uskoro ćemo predstaviti kompletan raspored svih predavanja, radionica i masterclassova…