Festival traminca | RADIO OSIJEK – Emisija Turizam Slavonije i Baranje (audio)
16956
post-template-default,single,single-post,postid-16956,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

RADIO OSIJEK – Emisija Turizam Slavonije i Baranje (audio)

RADIO OSIJEK – Emisija Turizam Slavonije i Baranje (audio)

Predstavljamo vinski događaj godine, posvećen sorti s dvorskih stolova.

Traminci iz više od 70 vinarija iz Hrvatske i svijeta, a među njima su i osvajači titula na londonskome Decanteru, kušat će se na Prvom festivalu traminca 14. i 15. lipnja u Iloku. Pokretači i organizatori Festivala – publicist i novinar Željko Garmaz i osnivač vinoteke “Vinita” Vinko Ručević naši su gosti. U turističkim novostima prošetat ćemo Parkom prirode Papuk i najaviti gradnju adrenalinskog parka. U Osijeku smo bili na gradilištu u Tvrđi – doznat ćemo kako napreduje 66 milijuna kuna vrijedna obnova Stare pekare, u kojoj u sklopu europskog projekta – idejnim rješenjem sudjeluje dobitnik svjetske nagrade struke za projekt vukovarske tržnice – osječki arhitekt Bruno Rechner.

Biciklom, čamcem, brodom, avionom, automobilom, pješice…. ili eterom Radio Osijeka na put vas vodi emisija Turizam Slavonije i Baranje. Turistička odredišta, manifestacije, znamenitosti, smotre folklora, vinske ceste, gastro ponuda – svakog ponedjeljka u 18 sati i 10 minuta.

Cijelu emisiju možete preuzeti na sljedećem linku u .mp3 formatu (31.9 MB).

Hrvatski radio Radio Osijek

Tags: