Festival traminca | NAJAVA FESTIVALA TRAMINCA – SATNICA
17387
post-template-default,single,single-post,postid-17387,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

NAJAVA FESTIVALA TRAMINCA – SATNICA

NAJAVA FESTIVALA TRAMINCA – SATNICA

Za razliku od prošlogodišnjeg premijernog izdanja Festivala traminca, kad je, primjerice, svih 11 radionica bilo natisnuto u jedan dan, ove godine smo uistinu spektakularne radionice koje pršte sjajnim gostima i velikim vinima rasporedili na dva dana. Na kraju prvoga dana, u petak navečer, bit će gala večera, na kojoj će ove godine traminci biti sljubljeni sa specijalitetima bosanske kuhinje pod dirigentskom palicom najpoznatijeg sarajevskog kuhara Nihada Mameledžije. Festivalski izložbeni dio, na kojem očekujemo tramince iz oko 80 vinarija, bit će drugoga dana, u subotu, od 16-22 sata. A nakon toga – after party u ladanjskoj kući na Principovcu!

Glazbena pratnja tijekom gala večere, kao i na izložbi vina, bit će jazzeri iz osječkog No Jazz Banda.

U subotu, drugoga dana Festivala traminca, iz Osijeka će biti organiziran prijevoz autobusima u Ilok. Koliko god bude zainteresiranih, toliko ćemo mi organizirati autobusa.
I, još jedna novost, u nedjelju će za sve one koji odluče produžiti boravak u Iloku biti organiziran Dan otvorenih podruma, a između vinarija će posjetitelje razvoziti električni vlakić Iločkih podruma.

Program Festivala traminca 2020. godine pogledajte na sljedećem linku – Program Festivala traminca 2020.