Festival traminca | POSLASTICA – Tri čokolade posebno napravljene za tri slatka traminca Iločkih podruma
17419
post-template-default,single,single-post,postid-17419,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge

POSLASTICA – Tri čokolade posebno napravljene za tri slatka traminca Iločkih podruma

POSLASTICA – Tri čokolade posebno napravljene za tri slatka traminca Iločkih podruma

Čokolada i vino su dobar par da se u njima zajedno, i zajednički, uživa; čokolada i vino su sjajan par kad inspiriraju jedno drugo, tvrdi ambiciozni beogradski čokolatijer Miloš Stojaković koji je u celofan svoje čokolaterije Aguara već zamotao čitav niz čokoladnih igrarija posvećenih brojnim vinima od različitih sorata grožđa.

Za Miloša traminac znači puno i nije mu bilo teško da na naš poziv potrudi se osmisliti tri posebne čokolade za tri različita predikatna vina Iločkih podruma – Traminac izbornu berbu bobica, Traminac izbornu berbu prosušenih bobica i Traminac kasnu berbu.

Tako će posjetitelji ove zanimljive radionice, na kojoj će Miloš objasniti zašto su traminci i čokolade idealna kombinacija, vidjeti kako u savršenom spoju funkcioniraju Traminac izborna berba bobica i mliječna čokolada s kozjim sirom i liofiliziranom narančom, Traminac izborna berba prosušenih bobica i bijela čokolada s karamelom, liofiliziranom jabukom, limunom, dinjom i cimetom te Traminac kasna berba i bijela čokolada s liofiliziranom narančom s korom, dinjom, breskvom, cimetom i đumbirom.
Nesvakidašnji i neuobičajeni događaj koji će za svakog ljubitelja čokolade i traminca biti prvorazredna poslastica o kojoj će dugo pričati!

Radionica je na rasporedu u subotu, 27. lipnja u 14 sati, odmah poslije pauze za ručak.

(Za radionice se kupuje isključivo dnevna ulaznica koja košta 350 kuna. Broj mjesta je ograničen! Pošaljite rezervacije na mail: festival.traminca@gmail.com ili javite se na telefon: +385981747108)