Festival traminca | TOMISLAV NEWS – DUVANJSKI VINOGRADARI jučer otputovali na 3. Festival traminca u Ilok
17755
post-template-default,single,single-post,postid-17755,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge

TOMISLAV NEWS – DUVANJSKI VINOGRADARI jučer otputovali na 3. Festival traminca u Ilok

TOMISLAV NEWS – DUVANJSKI VINOGRADARI jučer otputovali na 3. Festival traminca u Ilok

Festival traminca, uz sve epidemiološke mjere, održat će se danas i sutra u Iloku, a program je uistinu vrlo bogat. Jučer su duvanjski vinogradari, njih devet, članovi Udruge “Naš trs Tomislavgrad ” otputovali na ovaj vrlo zanimljivi festival.

Na 3. Festival traminca otputovali su : Marko Baković – Kosalj, Marko Baković-Akan. Mario Marinčić-Cveka, Mate Pačar, Emil Pranjić, Mićo Šara, Marijan Tomić i Marijan Šarić. Uz dobrodošlicu domaćina, smjestili su se u hotel “Dunav” u Iloku, gdje su nakon bogate večere degustirali vina Krešić.

Kako su nam jutros javili duvanjski vinogradari danas putuju u Baranju, na degustaciju vina u nekoliko vinarija Belja, a na poziv glavnog enologa “Belja”, inače rođenog Duvnjaka Marijana Kneževića.
Sutra (subota) je u Iloku glavna fešta 3. festivala vina, a duvanjski vinogradari ponijeli su kao dar domaćinima svoja vina napravljena od grožđa s Duvanjskog polja, iz duvanjskih vinograda! Sretno im!

www.tomislavnews.com/Foto: “Naš trs Tomislavgrad”